• +36 /37/313-450
  • +36/30/537 5486
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatások

 

Várom minden kedves érdeklődő megkeresését, többek között olajfestmények, antik képkeretek, szobrok, egyházi kegytárgyak restaurálása, aranyozása témájában.
Egy életnyi elismert szakértelem, a legkiválóbb alapanyagok felhasználása, és a meg nem szűnő alkotói szenvedély ötvözetével készülnek munkáim.

Olajfestmények restaurálása

Elveszettnek, megmenthetetlennek tűnő olajfestményei új életre kelhetnek!

Egy életnyi szakértelem, kiváló alapanyagok, precizitás és az alkotói szenvedély, csak hogy néhány összetevőt említsek, melyek mind szükségesek a minőségi megújulás kivitelezéséhez.

Antik képkeretek restaurálása, készítése, értékesítése

Antik képhez antik képkeret. De milyen? Nem választhatunk akármilyen keretet, mert a keret öltöztet, értéket ad műremekeinkhez. Éppen ezért nem mindegy hogy mire esik a választás, még jó hogy az antik keretekkel tele a padlás! :)

Igény szerint felújítjuk keretét, vagy ha nincs antik festményéhez hozzá illő keret, akkor hatalmas készletünkből válogathat!

Egyházi kegytárgyak restaurálása, aranyozás

Volt szerencsém számos egyház freskóinak és kegytárgyainak restaurálásában részt venni, melyek a javításokon és festéseken túl speciális aranyozást is igényeltek.

De akár képkeretek vagy antik bútorok is igényelhettek hasonló speciális eljárásokat, így munkáim és művészetem ezekbe az irányokba is kiterjedt.

Szobrok restaurálása

A szobrok restaurálása komoly képzőművészeti kihívásokat jelenthetnek.

Esetenként nem elég oldószerekhez, festékekhez, csiszoló anyagokhoz nyúlni, vagy hogy bizonyos részleteket újjá kell építeni, megformálni, mintha csak a szobor eredetije lenne.

Festmények képről, kép a képben

Egyedi festmény készítése fotóról.

Ajándékozzon különleges értéktárgyat szeretteinek szeretteiről!

Akár két kép felhasználásával kép a képben festmény. Mert a kreativitásnak csak a képzelet szab határokat!